Bezorgen of afhalen

Bezorgen bij u thuis

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of de bestelling bij u thuis bezorgt moet worden. KillerShot maakt gebruik van PostNL voor het bezorgen aan huis. Nadat wij uw bestelling verwerkt en afgeleverd hebben bij PostNL ontvangt u een mailtje met daarin een track & trace link zodat u de bestelling kunt volgen..

Als u niet thuis bent bij bezorging laat de pakkettenbezorger een bericht bij u achter met een `Niet-thuis-code`. Met deze code kunt u een afspraak maken voor de tweede bezorgpoging op deze pagina. Indien u voor de tweede afleverpoging kiest voor leveren bij uw buren en/of een andere dag en u of uw buren zijn niet thuis dan kunt u uw pakket de volgende dag vanaf 13.00 uur ophalen bij het Postkantoor met uw legitimatiebewijs.

Levertijd

Wij streven erna de bestelling dezelfde dag nog te verzenden indien voor 16:00 besteld. De levertijd bedraagt in de meeste gevallen 1 tot 3 werkdag. Mocht er onverhoopt iets voorvallen waardoor wij uw bestelling niet tijdig kunnen afleveren bij PostNL dan krijgt u daar direct bericht van met een de indicatie wanneer we het wel kunnen afleveren.

Hieronder vindt u een indicatie van de bezorgdagen voor bestellingen die geleverd worden via PostNL.

* Wilt u weten hoe laat uw zending bezorgd wordt? Vul dan op Track&Trace, onder het kopje `Hoe laat kunt u onze pakketchauffeur verwachten`, uw postcode en huisnummer in. U kunt dan zien hoe laat de pakketchauffeur uw zending bezorgt.

Let op! Bestellingen die bezorgd moeten worden in het buitenland bedragen een langere levertijd.

Verzendkosten

KillerShot rekent voor het verzenden van uw bestelling binnen Nederland verzendkosten, afhankelijk van het gewicht en de afmetingen.
Voor het verzenden naar het buitenland berekenen we verzendkosten aangegeven door PostNL.

Afhalen

Als u uw bestelling wilt afhalen in bij KillerShot kunt u dit aangeven bij de verzendwijze tijdens het bestellen. U krijgt van ons bericht zodra uw bestelling verwerkt is en klaar is om op te halen bij ons of om afgesproken tijd in de Trije.