Posted on

We zijn online!

Jullie konden ons al op Facebook volgen maar nu kunnen jullie eindelijk in de webshop bestellen.  KillerShot is een leverancier van One Wall ballen, racquetballen, luchtballen en One Wall handschoenen. Wij streven erna om alle bestellingen dezelfde dag nog te verzenden.

One Wall,  in de volksmond wel muurkaatsen genoemd, is één van de mooiste, leukste, snelste, toegankelijkste, makkelijkste en goedkoopste sporten die jong en oud verbindt. Het is zowel recreatief of competitief te beoefenen. Je kunt het tegen elke muur spelen met een bal. Baken het speelveld af met tape of stoepkrijt en speel je eigen game.

Mocht je iets missen in ons assortiment of heb je tips, op/aanmerkingen? Laat het ons weten dan kunnen wij ermee aan de slag.

“Lets have fun and lets play some ball!”